Sodalı rulo börek tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek istiyorum! Hamurun sodalı olması gerçekten ilginç bir detay, acaba bu böreği yaparken hamurun ne kadar ince olmasını tercih etmeliyim? Ayrıca iç harcı olarak sadece beyaz peynir mi kullanmalıyım yoksa diğer alternatiflerle denemek de mümkün mü? Fırında pişirme süresi ve derecesi de gayet makul, ama acaba fırından çıktıktan sonra ne kadar beklemeliyim ki, en iyi lezzeti alayım? Bu tarifteki malzemeleri evimde bulabilecek miyim? Gerçekten pratik ve lezzetli bir atıŞtırmaya çok benziyor, afiyetle yenecek bir lezzet olacağından eminim!
Sodalı rulo börek tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek istiyorum! Hamurun sodalı olması gerçekten ilginç bir detay, acaba bu böreği yaparken hamurun ne kadar ince olmasını tercih etmeliyim? Ayrıca iç harcı olarak sadece beyaz peynir mi kullanmalıyım yoksa diğer alternatiflerle denemek de mümkün mü? Fırında pişirme süresi ve derecesi de gayet makul, ama acaba fırından çıktıktan sonra ne kadar beklemeliyim ki, en iyi lezzeti alayım? Bu tarifteki malzemeleri evimde bulabilecek miyim? Gerçekten pratik ve lezzetli bir atıŞtırmaya çok benziyor, afiyetle yenecek bir lezzet olacağından eminim!
Cevap yaz