Milföy hamurundan kıymalı börek yapmayı denemek harika bir fikir! Tarife göre iç harcı hazırlamak oldukça keyifli görünüyor, özellikle soğanı kavururken yayılan koku çok lezzetli olmalı. Kıymanın suyunu salıp çekmesi, böreğin içindeki lezzetin yoğunlaşmasını sağlıyor. Acaba yeşil biber yerine başka bir sebze kullansam nasıl olur? Hangi sebzeleri eklemeyi önerirsin? Ayrıca, milföy hamurlarını açarken dikkat etmem gereken bir nokta var mı? Börekleri pişirirken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Milföy hamurundan kıymalı börek yapmayı denemek harika bir fikir! Tarife göre iç harcı hazırlamak oldukça keyifli görünüyor, özellikle soğanı kavururken yayılan koku çok lezzetli olmalı. Kıymanın suyunu salıp çekmesi, böreğin içindeki lezzetin yoğunlaşmasını sağlıyor. Acaba yeşil biber yerine başka bir sebze kullansam nasıl olur? Hangi sebzeleri eklemeyi önerirsin? Ayrıca, milföy hamurlarını açarken dikkat etmem gereken bir nokta var mı? Börekleri pişirirken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz