Bu tarifle oklavayla açma börek yapmanın ne kadar keyifli olacağını hayal edebiliyorum. Hamurun hazırlanışı ve dinlendirilmesi aşamaları oldukça önemli görünüyor. Hamuru açarken ince olmasına dikkat etmenin, böreğin çıtırlığını artıracağını öğrenmek benim için yeni bir bilgi. İç harcını hazırlarken peynirle birlikte maydanoz eklemek de harika bir fikir! Peki, bu tarifte hangi malzemeleri kullanarak farklı bir iç harcı oluşturmayı denediniz? Afiyet olsun!
Bu tarifle oklavayla açma börek yapmanın ne kadar keyifli olacağını hayal edebiliyorum. Hamurun hazırlanışı ve dinlendirilmesi aşamaları oldukça önemli görünüyor. Hamuru açarken ince olmasına dikkat etmenin, böreğin çıtırlığını artıracağını öğrenmek benim için yeni bir bilgi. İç harcını hazırlarken peynirle birlikte maydanoz eklemek de harika bir fikir! Peki, bu tarifte hangi malzemeleri kullanarak farklı bir iç harcı oluşturmayı denediniz? Afiyet olsun!
Cevap yaz