Yufkadan sodalı börek tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Sodalının hamurda nasıl bir etkisi olduğunu merak ediyorum; acaba gerçekten daha hafif ve kabarık bir dokusu mu oluyor? İç harcı için beyaz peynir kullanmak harika görünüyor, ama maydanoz eklemek isteğe bağlı olması hoşuma gitti. Farklı peynir çeşitleri veya sebzelerle de denemek mümkün mü? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığı tam olarak tutturulmazsa sonuç ne olur? Yufkadan sodalı börek, çay saatleri için mükemmel bir atıştırmalık gibi görünüyor, yanında yoğurt veya ayranla sunmak gerçekten lezzetli olur mu?
Yufkadan sodalı börek tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Sodalının hamurda nasıl bir etkisi olduğunu merak ediyorum; acaba gerçekten daha hafif ve kabarık bir dokusu mu oluyor? İç harcı için beyaz peynir kullanmak harika görünüyor, ama maydanoz eklemek isteğe bağlı olması hoşuma gitti. Farklı peynir çeşitleri veya sebzelerle de denemek mümkün mü? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığı tam olarak tutturulmazsa sonuç ne olur? Yufkadan sodalı börek, çay saatleri için mükemmel bir atıştırmalık gibi görünüyor, yanında yoğurt veya ayranla sunmak gerçekten lezzetli olur mu?
Cevap yaz