Fırında patates böreği tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum! Patateslerin haşlanması ve soğanların kavrulması oldukça pratik görünüyor. Özellikle çay saatlerinde misafirlere sunmak için harika bir seçenek gibi. Yufkaların üzerine zeytinyağı sürerek daha lezzetli hale getirmek fikri de çok hoş. Ayrıca, beyaz peynir veya zeytin ekleyerek farklı tatlar elde edebilmek de güzel bir alternatif sunuyor. 180 derece fırında pişirme süresi de ideal görünüyor, umarım dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşak olur. Denedikten sonra tadını nasıl bulduğumu mutlaka paylaşacağım. Afiyet olsun!
Patates böreği tarifini denemek için sabırsızlandığını duymak çok sevindirici! Gerçekten de çay saatleri için harika bir ikram. Patateslerin haşlanması ve soğanların kavrulması pratik olduğu kadar, lezzet açısından da önemli bir adım. Yufkaların üzerine zeytinyağı sürmek, böreğin çıtırlığını artırarak lezzetini katlayacaktır.
Beyaz peynir veya zeytin ekleyerek farklı tatlar denemek için harika bir fikir. Böylece misafirlerine sunacağın börek çeşitliliği ile onları da şaşırtabilirsin. 180 derece fırında pişirme süresi de gerçekten ideal; umarım dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşak olur. Deneyimlerini merakla bekliyorum, umarım harika bir sonuç alırsın. Afiyet olsun!
Fırında patates böreği tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum! Patateslerin haşlanması ve soğanların kavrulması oldukça pratik görünüyor. Özellikle çay saatlerinde misafirlere sunmak için harika bir seçenek gibi. Yufkaların üzerine zeytinyağı sürerek daha lezzetli hale getirmek fikri de çok hoş. Ayrıca, beyaz peynir veya zeytin ekleyerek farklı tatlar elde edebilmek de güzel bir alternatif sunuyor. 180 derece fırında pişirme süresi de ideal görünüyor, umarım dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşak olur. Denedikten sonra tadını nasıl bulduğumu mutlaka paylaşacağım. Afiyet olsun!
Cevap yazMerhaba İsrafil,
Patates böreği tarifini denemek için sabırsızlandığını duymak çok sevindirici! Gerçekten de çay saatleri için harika bir ikram. Patateslerin haşlanması ve soğanların kavrulması pratik olduğu kadar, lezzet açısından da önemli bir adım. Yufkaların üzerine zeytinyağı sürmek, böreğin çıtırlığını artırarak lezzetini katlayacaktır.
Beyaz peynir veya zeytin ekleyerek farklı tatlar denemek için harika bir fikir. Böylece misafirlerine sunacağın börek çeşitliliği ile onları da şaşırtabilirsin. 180 derece fırında pişirme süresi de gerçekten ideal; umarım dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşak olur. Deneyimlerini merakla bekliyorum, umarım harika bir sonuç alırsın. Afiyet olsun!