Galetalı börek tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum. Yufkaların ince açılması ve katmanlar arasındaki peynirin lezzeti beni çok heyecanlandırıyor. Özellikle iç harcına eklenen maydanoz ve baharatlar, böreğin tadını daha da zenginleştiriyor gibi görünüyor. Pişirme aşamasında altın rengini alması için fırında ne kadar süre bekleyeceğim konusunda biraz endişeliyim ama sonuçta ortaya çıkacak olan çıtır çıtır börek fikri beni motive ediyor. Yanında yoğurt ya da salata ile servis edilmesi gerçekten güzel bir dokunuş. Dondurup daha sonra pişirmek de pratik bir çözüm. Gerçekten harika bir tarif, denemek için sabırsızlanıyorum!
Galetalı börek tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum. Yufkaların ince açılması ve katmanlar arasındaki peynirin lezzeti beni çok heyecanlandırıyor. Özellikle iç harcına eklenen maydanoz ve baharatlar, böreğin tadını daha da zenginleştiriyor gibi görünüyor. Pişirme aşamasında altın rengini alması için fırında ne kadar süre bekleyeceğim konusunda biraz endişeliyim ama sonuçta ortaya çıkacak olan çıtır çıtır börek fikri beni motive ediyor. Yanında yoğurt ya da salata ile servis edilmesi gerçekten güzel bir dokunuş. Dondurup daha sonra pişirmek de pratik bir çözüm. Gerçekten harika bir tarif, denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz