Kremalı tepsi böreği tarifini okurken, aile yemeklerinde ya da misafir sofralarında nasıl bir lezzet sunabileceğimizi hayal ettim. Hem pratik hem de lezzetli olması gerçekten büyük avantaj. Malzemeler arasında beyaz peynirin yanı sıra lor peyniri veya kaşar peyniri kullanma seçeneği de oldukça hoş. Peki, bu tarifte kullanılan süt ve yoğurt karışımının böreğe kattığı kremalı dokuyu nasıl buldunuz? Ayrıca, farklı iç harçları ile denemeler yaparak çeşitlendirmek de ilginç bir fikir. Sizce ıspanak ya da kıymalı versiyonları da denemek gerekir mi?
Kremalı tepsi böreği tarifini okurken, aile yemeklerinde ya da misafir sofralarında nasıl bir lezzet sunabileceğimizi hayal ettim. Hem pratik hem de lezzetli olması gerçekten büyük avantaj. Malzemeler arasında beyaz peynirin yanı sıra lor peyniri veya kaşar peyniri kullanma seçeneği de oldukça hoş. Peki, bu tarifte kullanılan süt ve yoğurt karışımının böreğe kattığı kremalı dokuyu nasıl buldunuz? Ayrıca, farklı iç harçları ile denemeler yaparak çeşitlendirmek de ilginç bir fikir. Sizce ıspanak ya da kıymalı versiyonları da denemek gerekir mi?
Cevap yaz