Patatesli kabaklı börek tarifini okuduktan sonra, özellikle kahvaltılarda bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum. Yufkaların ve iç harcın tazeliği gerçekten önemliymiş, bunu göz önünde bulundurmak lazım. Ayrıca, farklı peynir çeşitleri ile denemeler yapmayı düşünüyorum. Sizce hangi peynirler bu böreğe daha fazla tat katabilir? Ayrıca, bu böreğin soğuduktan sonra da tüketilebilmesi, pikniklerde harika bir atıştırmalık olmasını sağlıyor. Siz daha önce bu tarifi denediniz mi? Nasıl buldunuz?
Patatesli kabaklı börek tarifini okuduktan sonra, özellikle kahvaltılarda bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum. Yufkaların ve iç harcın tazeliği gerçekten önemliymiş, bunu göz önünde bulundurmak lazım. Ayrıca, farklı peynir çeşitleri ile denemeler yapmayı düşünüyorum. Sizce hangi peynirler bu böreğe daha fazla tat katabilir? Ayrıca, bu böreğin soğuduktan sonra da tüketilebilmesi, pikniklerde harika bir atıştırmalık olmasını sağlıyor. Siz daha önce bu tarifi denediniz mi? Nasıl buldunuz?
Cevap yaz