Edirne sütünlü börek tarifini okurken, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle yufkaların kat kat dizilmesi ve sütlü karışımın eklenmesi fikri çok hoşuma gitti. Sizce bu tarifte beyaz peynir yerine lor peyniri kullanmak nasıl bir tat farkı yaratır? Ayrıca, fırında pişirdikten sonra dinlendirmek neden bu kadar önemli? Gerçekten dinlendirdikten sonra daha mı güzel oluyor?
Edirne sütünlü börek tarifini okurken, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle yufkaların kat kat dizilmesi ve sütlü karışımın eklenmesi fikri çok hoşuma gitti. Sizce bu tarifte beyaz peynir yerine lor peyniri kullanmak nasıl bir tat farkı yaratır? Ayrıca, fırında pişirdikten sonra dinlendirmek neden bu kadar önemli? Gerçekten dinlendirdikten sonra daha mı güzel oluyor?
Cevap yaz