Patatesli midye börek tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle çay saatlerinde misafirlerime ikram edebileceğim harika bir seçenek gibi görünüyor. Patatesin yumuşak dokusu ve baharatların eklenmesi gerçekten de bence böreğe çok güzel bir tat katıyor. Ayrıca dondurucuda saklanabilmesi, aniden gelen misafirler için büyük bir avantaj. İç harcı zenginleştirmek için beyaz peynir eklemeyi de düşünüyorum, sanırım bu da lezzeti artıracaktır. Peki, sizce hangi sosla daha iyi olur?
Patatesli midye börek tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle çay saatlerinde misafirlerime ikram edebileceğim harika bir seçenek gibi görünüyor. Patatesin yumuşak dokusu ve baharatların eklenmesi gerçekten de bence böreğe çok güzel bir tat katıyor. Ayrıca dondurucuda saklanabilmesi, aniden gelen misafirler için büyük bir avantaj. İç harcı zenginleştirmek için beyaz peynir eklemeyi de düşünüyorum, sanırım bu da lezzeti artıracaktır. Peki, sizce hangi sosla daha iyi olur?
Cevap yaz