Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Patlıcanlı sandal böreği yaparken patlıcanların acısını almak için tuzlu suda bekletme aşaması oldukça önemli. Bu sayede daha lezzetli bir tat elde edileceğini düşünüyorum. İç harcında et kullanılması da oldukça doyurucu bir seçenek sunuyor. Ayrıca yufkaların nasıl katlandığını ve patlıcanların nasıl yerleştirileceğini adım adım anlatmanız, deneyimlemek isteyenler için oldukça yardımcı olacaktır. Pişirme süresi ve sıcak servis önerisi de oldukça yerinde. Yanında yoğurt veya acılı bir sos ile sunulması da harika bir fikir! Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum, acaba başka sebzelerle de zenginleştirmek isteyenler için önerileriniz var mı?
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Patlıcanlı sandal böreği yaparken patlıcanların acısını almak için tuzlu suda bekletme aşaması oldukça önemli. Bu sayede daha lezzetli bir tat elde edileceğini düşünüyorum. İç harcında et kullanılması da oldukça doyurucu bir seçenek sunuyor. Ayrıca yufkaların nasıl katlandığını ve patlıcanların nasıl yerleştirileceğini adım adım anlatmanız, deneyimlemek isteyenler için oldukça yardımcı olacaktır. Pişirme süresi ve sıcak servis önerisi de oldukça yerinde. Yanında yoğurt veya acılı bir sos ile sunulması da harika bir fikir! Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum, acaba başka sebzelerle de zenginleştirmek isteyenler için önerileriniz var mı?
Cevap yaz