Uzun börek tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru oluştu. Öncelikle, iç harcında sadece beyaz peynir veya lor peyniri kullanmakla sınırlı kalmak zorunda mıyım? Ispanak ya da patates eklemek de mümkün mü? Ayrıca, pişirme süresinin sonunda böreğin altın rengini alması için yumurtayı kesinlikle sürmek zorunda mıyım, yoksa başka bir alternatif var mı? Yufka yerine hamur kullanmak, gerçekten daha doyurucu mu oluyor? Son olarak, dondurulmuş böreği pişirmeden önce çözmek gerekir mi, yoksa doğrudan fırına mı verebiliriz? Bu konularda bilgi verirseniz çok sevinirim.
Uzun börek tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru oluştu. Öncelikle, iç harcında sadece beyaz peynir veya lor peyniri kullanmakla sınırlı kalmak zorunda mıyım? Ispanak ya da patates eklemek de mümkün mü? Ayrıca, pişirme süresinin sonunda böreğin altın rengini alması için yumurtayı kesinlikle sürmek zorunda mıyım, yoksa başka bir alternatif var mı? Yufka yerine hamur kullanmak, gerçekten daha doyurucu mu oluyor? Son olarak, dondurulmuş böreği pişirmeden önce çözmek gerekir mi, yoksa doğrudan fırına mı verebiliriz? Bu konularda bilgi verirseniz çok sevinirim.
Cevap yaz