Baklavalık yufka ile peynirli börek yaparken, yufkaların kurumasını önlemek için üzerini örtmeyi unutmamak çok önemli değil mi? Ayrıca, peynir harcını hazırlarken kullandığınız peynirin türü, böreğin lezzetini ciddi şekilde etkileyebilir. Sizce lor peyniri mi yoksa beyaz peynir mi daha iyi bir tercih olur? Yufkaları katlarken dikkatli olmak, harcın dışarı çıkmaması için gerekli, ama bu işlemi yaparken yufkaların ne kadar ince olması gerektiğini düşündünüz mü? Fırında pişirirken, üzerinin altın rengi alması için ne kadar süre beklemeniz gerektiğini ayarlamak da önemli. Sizce, biber veya ıspanak ekleyerek daha sağlıklı bir versiyonunu denemek nasıl olur?
Baklavalık yufka ile peynirli börek yaparken, yufkaların kurumasını önlemek için üzerini örtmeyi unutmamak çok önemli değil mi? Ayrıca, peynir harcını hazırlarken kullandığınız peynirin türü, böreğin lezzetini ciddi şekilde etkileyebilir. Sizce lor peyniri mi yoksa beyaz peynir mi daha iyi bir tercih olur? Yufkaları katlarken dikkatli olmak, harcın dışarı çıkmaması için gerekli, ama bu işlemi yaparken yufkaların ne kadar ince olması gerektiğini düşündünüz mü? Fırında pişirirken, üzerinin altın rengi alması için ne kadar süre beklemeniz gerektiğini ayarlamak da önemli. Sizce, biber veya ıspanak ekleyerek daha sağlıklı bir versiyonunu denemek nasıl olur?
Cevap yaz