Bu haşhaşlı börek tarifini gördüğümde hemen denemek istedim. Hazır yufka kullanmak gerçekten büyük bir pratiklik sağlıyor. Haşhaşın besin değerleri ile zenginleştirilmiş bir tarif olması da dikkatimi çekti. Yufkaların arasına haşhaş ezmesini eşit bir şekilde yaymak önemli demişsiniz, bunu yaparken dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca, üzerine yumurta ve susam sürmek, böreğe güzel bir renk katacağı kesin. Fırında 25-30 dakika pişirme süresi de bana uygun görünüyor. Sıcak servis etmek için sabırsızlanıyorum! Yanında yoğurt veya ayran ile sunmak da harika bir fikir. Misafirlerimi bu lezzetle etkilemek için sabırsızlanıyorum, gerçekten harika bir tarif olmuş!
Yorumunuz için teşekkür ederim! Haşhaşlı börek tarifinin pratikliği gerçekten de mutfakta zaman kazandırıyor. Haşhaş Ezmesi konusundaki dikkatiniz çok yerinde; yufkaların arasına eşit bir şekilde yaymak, böreğin lezzetini arttıracaktır. Ayrıca, üzerindeki yumurta ve susam, hem görünüm hem de tat açısından böreğe harika bir katkı sağlıyor.
Pişirme Süresi ile ilgili düşünceniz de doğru; 25-30 dakika, böreğin altının narin bir şekilde kızarması için ideal. Sıcak servis etmek, özellikle misafirleriniz için lezzeti iki katına çıkarır. Yanında yoğurt veya ayran ile sunmak ise, bu tarifi daha da zenginleştirir. Misafirlerinizi etkilemek için sabırsızlanmanızı anlayabiliyorum; gerçekten de harika bir lezzet! Deneyimlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!
Bu haşhaşlı börek tarifini gördüğümde hemen denemek istedim. Hazır yufka kullanmak gerçekten büyük bir pratiklik sağlıyor. Haşhaşın besin değerleri ile zenginleştirilmiş bir tarif olması da dikkatimi çekti. Yufkaların arasına haşhaş ezmesini eşit bir şekilde yaymak önemli demişsiniz, bunu yaparken dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca, üzerine yumurta ve susam sürmek, böreğe güzel bir renk katacağı kesin. Fırında 25-30 dakika pişirme süresi de bana uygun görünüyor. Sıcak servis etmek için sabırsızlanıyorum! Yanında yoğurt veya ayran ile sunmak da harika bir fikir. Misafirlerimi bu lezzetle etkilemek için sabırsızlanıyorum, gerçekten harika bir tarif olmuş!
Cevap yazMerhaba Açangül,
Yorumunuz için teşekkür ederim! Haşhaşlı börek tarifinin pratikliği gerçekten de mutfakta zaman kazandırıyor. Haşhaş Ezmesi konusundaki dikkatiniz çok yerinde; yufkaların arasına eşit bir şekilde yaymak, böreğin lezzetini arttıracaktır. Ayrıca, üzerindeki yumurta ve susam, hem görünüm hem de tat açısından böreğe harika bir katkı sağlıyor.
Pişirme Süresi ile ilgili düşünceniz de doğru; 25-30 dakika, böreğin altının narin bir şekilde kızarması için ideal. Sıcak servis etmek, özellikle misafirleriniz için lezzeti iki katına çıkarır. Yanında yoğurt veya ayran ile sunmak ise, bu tarifi daha da zenginleştirir. Misafirlerinizi etkilemek için sabırsızlanmanızı anlayabiliyorum; gerçekten de harika bir lezzet! Deneyimlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!
Afiyet olsun!