Bu tariften yola çıkarak su böreği yapmayı düşündüğünüzde, hazıryufka kullanmanın pratikliği gerçekten çok hoş. Yufkaların kaynar suya atılma aşamasını atlamak, zaman kazandırıyor. Acaba iç harcı olarak sadece beyaz peynir mi kullandınız yoksa lor peyniri gibi alternatifler denediniz mi? Ayrıca, fırında pişirme süresiyle ilgili bir sorun yaşadığınız oldu mu? 30-40 dakika pişirme süresi yeterli geliyor mu sizce? Yanında yoğurt veya ayranla servis etmenin lezzeti artırdığını düşünüyorum, peki siz ne ile sunmayı tercih ediyorsunuz?
Bu tariften yola çıkarak su böreği yapmayı düşündüğünüzde, hazıryufka kullanmanın pratikliği gerçekten çok hoş. Yufkaların kaynar suya atılma aşamasını atlamak, zaman kazandırıyor. Acaba iç harcı olarak sadece beyaz peynir mi kullandınız yoksa lor peyniri gibi alternatifler denediniz mi? Ayrıca, fırında pişirme süresiyle ilgili bir sorun yaşadığınız oldu mu? 30-40 dakika pişirme süresi yeterli geliyor mu sizce? Yanında yoğurt veya ayranla servis etmenin lezzeti artırdığını düşünüyorum, peki siz ne ile sunmayı tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz