Bu milfoy patatesli börek tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Patates ve soğan kombinasyonu her zaman lezzetli bir sonuç veriyor. Özellikle misafirlere sunmak için ideal bir aperatif olması çok cazip. Fırında altın rengi alana kadar pişirilmesi gerektiği de hamurun çıtırlığını artıracak gibi görünüyor. Yanında yoğurt veya ayranla servis etmenin lezzeti artıracağını düşünüyorum. Peki, bu böreği yaparken farklı iç harçlar denemek isterseniz sizce en iyi alternatif hangisi olur?
Bu milfoy patatesli börek tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Patates ve soğan kombinasyonu her zaman lezzetli bir sonuç veriyor. Özellikle misafirlere sunmak için ideal bir aperatif olması çok cazip. Fırında altın rengi alana kadar pişirilmesi gerektiği de hamurun çıtırlığını artıracak gibi görünüyor. Yanında yoğurt veya ayranla servis etmenin lezzeti artıracağını düşünüyorum. Peki, bu böreği yaparken farklı iç harçlar denemek isterseniz sizce en iyi alternatif hangisi olur?
Cevap yaz