Patatesli peynirli çıtır börek tarifini okumak gerçekten keyifliydi. Bu böreği yaparken patateslerin haşlanması yerine fırınlanmasının daha sağlıklı bir alternatif olduğunu belirtmişsiniz, bu gerçekten dikkate değer bir öneri. Peki, yufka yerine milföy hamuru kullanmanın tadını nasıl buldunuz? Ayrıca, ıspanak eklemek de harika bir fikir, deneyen var mı? Bu tarifin özellikle çay saatlerinde nasıl bir lezzet sunduğunu merak ediyorum. Afiyet olsun!
Patatesli peynirli çıtır börek tarifini okumak gerçekten keyifliydi. Bu böreği yaparken patateslerin haşlanması yerine fırınlanmasının daha sağlıklı bir alternatif olduğunu belirtmişsiniz, bu gerçekten dikkate değer bir öneri. Peki, yufka yerine milföy hamuru kullanmanın tadını nasıl buldunuz? Ayrıca, ıspanak eklemek de harika bir fikir, deneyen var mı? Bu tarifin özellikle çay saatlerinde nasıl bir lezzet sunduğunu merak ediyorum. Afiyet olsun!
Cevap yaz